fbpx

Holon:

Arkitektens tanker

Kanalhuset vil med sin langstrakte form være med å definere sentrumsgaten som strekker seg fra Norwegian Outlet til Stasjonen. Byggingen av dette bygget er en viktig del av sentrumsutviklingen i Ålgård. Aktive og åpne fasader på gateplan vil gi Ålgård sentrum grunnlag for mer og bedre sentrumsliv og styrke sentrumskvartalene og livet rundt torget. Bygget vil i stor grad kles med skjermtegl med innslag av gyldne fasadeplater.

Parkering er løst i kjeller. 1.- og 2. etasje består av et sammenhengende volum med kontor- og  næringsfunksjoner. På toppen av dette volumet brytes bygget opp i to volumer på fire etasjer hver bestående av leiligheter.

ARKITEKTENE

HOLON er resultatet av sammenslåingen av tre individuelt sterke arkitektkontorer på Vestlandet. Med til sammen rundt 65 ansatte er HOLON en tydelig nasjonal arkitekturaktør med solid lokal forankring. HOLON utgjør et sterkt fagmiljø med bred kompetanse og erfaring fra mange kommunale, offentlige og private prosjekter med høy  kompleksitet. Våre medarbeidere har erfaring fra alle ledd innenfor prosjektutvikling, fra utredning og mulighetsstudier til  reguleringsplaner, konsepter, forprosjekt og detaljprosjektering og oppfølging på byggeplass.

Vår visjon er å «skape arkitektektur som elsker mennesker». Arkitekturen som HOLON skaper skal ha estetiske, funksjonelle og sosiale kvaliteter som varer langt inn i fremtiden og som gir mer tilbake enn den tar.

HOLON
Olav Kyrres gate 2
4307 Sandnes

+47 40 00 10 31
stavanger@holon.no