fbpx

Nærområde og beliggenhet:

Sentralt, trygt og godt

Kanalhuset er for deg som ikke vil bo midt i en storby, men likevel ønsker gode shoppingmuligheter like utenfor dørstokken. Da er dette virkelig plassen for deg!

Vestlandets største merkevareby Norwegian Outlet er nærmeste nabo. Her får du kjente merkevarer til en svært billig penge. En annen trivelig nabo, AMFI Ålgård, gjør livet enklere på mange måter. Her finner du blant annet apotek, bank, stor dagligvarebutikk, post, frisør, systue, blomsterbutikk og vinmonopol.

Når magen rumler er det mye å velge i. Ferskvaredisken på Coop Mega i AMFI har et rikelig utvalg delikatesser. Ønsker du å få middagen servert er både kjøttkakene til Lura Turistheim, pizzaen til Bankers og sushirestauranten Sushi Way rett rundt hjørnet. Inne på Norwegian Outlet finner du også kaféen Eat & More, som byr på god mat og søte fristelser.

Sentrum og strand i landlige omgivelser

Turmulighetene er mange, både på tilrettelagte turstier og i heia. Edlandsfjellet og Nuten er de  nærmeste fjelltoppene å bestige, mens gåturene rundt Edlandsvatnet og Øygardsvatnet er populært – både for to- og firbeinte.

Trives du bedre på to hjul, kan man sykle på sti langs elven gjennom Figgjo til Sandnes. Her er  det gode mosjonsturer for alle og enhver.

Spektakulære Månafossen og koselige Byrkjedalstunet er populære søndagsturer – kun en kort kjøretur unna. Det samme er lysløypa i Brekko om du liker å gå langrenn på vinteren.

 

Sentralt, trygt og godt

Ved å bo midt i Ålgård sentrum har man det meste rett rundt dørene. Et sentrum i stadig  utvikling og naturskjønne omgivelser. Kongeparken og Blinkfestivalen er med på å sette Ålgård på kartet, men Ålgård er først og fremst et trygt og godt sted å bo – med nærhet til det aller meste.

Bildegalleri fra nærområdet