fbpx

Altibox og Smartly:

Grønnere, enklere og lokale tjenester fra Lyse

Vi har valgt Lyse som vår leverandør av energi- og bredbåndstjenester. Med solid infrastruktur og topp moderne tjenester og produkter fra Lyse får du en trygg, grønn og enklere hverdag i din nye bolig.

Lyse er et av Norges største energi- og bredbåndsselskaper. De har produsert strøm basert på vannkraft i over hundre år, og i 2021 kåret forbrukerne de til Norges mest bærekraftige selskap i både strøm- og bredbåndskategoriene. De er også Norges sjette mest bærekraftige bedrift uansett kategori.

Lyse er i nærheten av deg, og har et lokalt kundesenter som alltid er åpent. De er eid av 14 kommuner i Sør-Rogaland, og hvert år går Lyses overskudd tilbake til disse kommunene, som igjen blir samfunnsnyttige tjenester for deg.

Her presenterer vi hva Lyse kan tilby deg av produkter og tjenester innen energi, internett tv og billading.

Foto: Line Owren

STRØM
For å gjøre det enkelt for deg som flytter inn i ny bolig, og samtidig sikre at du får god strømavtale fra dag én, sørger vi for at du automatisk får strøm fra Lyse via strømavtalen Lyse Spotpris. Det er ingen bindingstid  på denne avtalen, og du står alltid fritt til å velge blant ulike strømtilbud fra Lyse eller andre leverandører.

ALTIBOX TV OG FIBERBREDBÅND
Altibox leverer en innholdsrik tv-løsning og lynraskt internett. De har 11 år på rad hatt Norges mest fornøyde bredbåndskunder. Fibertilkoblingen fra Lyse er på plass når du flytter inn i din bolig, og  utover det har du har full valgfrihet. Hver beboer velger sitt eget  abonnement og betaler kun for de produktene som ønskes, alt til gunstige priser som vi har forhandlet frem.

ELBILLADER
Alle parkeringsplasser er tilrettelagt for lading av elbil. For å kunne lade fra dag en, bestiller du din egen elbillader fra Lyse før du flytter inn. Det monteres en smart elbillader som vet hvem du er, så du betaler kun for ditt ladeforbruk. Se mer informasjon om produkter på lyse.no.